Видалення акаунта

  1. Відкрийте профіль (аватар у правому верхньому куті) → «Загальне».
  2. Натисніть «Видалити обліковий запис» і підтвердьте.

Що відбувається

  • Договір зі Струмом припиняється, майбутні списання за підписку зупиняються.
  • Ваші дані видаляються: портфелі, транзакції, цілі та налаштування.
  • Дію не можна скасувати.
  • Видалення акаунта не повертає гроші автоматично. Повернення можливе лише за оплату, зроблену протягом останніх 14 днів, — напишіть у підтримку до видалення акаунта.

Бандл з інвестклубом

Якщо у вас бандл «Струм × Інвестклуб YU.invest», скасуйте його окремо в Telegram-боті інвестклубу.

Підключений брокер

Якщо ви підключали брокера через Plaid, доступ можна додатково відкликати в інструментах Plaid або у самого брокера.

Як довго зберігаються дані після видалення

Пошту буде видалено з акаунта, а дані анонімізовано. Частина технічних і фінансових записів може ще деякий час лишатися в базі до планового повного видалення. Також дані можуть тимчасово лишатися в резервних копіях, доки не закінчиться строк їх зберігання. Для роботи акаунта ці дані більше не використовуються.

Не знайшли відповідь?

Напишіть нам у Telegram-бот — ми відповімо швидко.

Почніть користуватися Strum безкоштовно

Єдина платформа для управління всіма вашими портфелями, активами та цілями.

Почати безкоштовно